Kakor vedno dosedaj, je tudi 7. Audiodiy srečanje minilo v prijetnem vzdušju, veliko poslušanja, še več pa debatiranja - spoznavanja soforumašev, razlage predelav (tukaj sta izstopala Davor in še en, katerega ime pa si žal nisem zapomnil) ter konkretni napotki za prihodnje projekte.
Organziatorji so vedeli, da smo velikobesedni in so poskrbeli, da grla niso bila suha in želodčki niso bili prazni. HVALA!
Po prihodu smo na K1 priključili moj predelan Tonewin DC-222 in CD-player by Davor. Turbo banka in ostale predelave so poskrbele, da ojačevalec ni pokleknil pred zvočniki K1, je pa bilo zaznati, da bi mu koristilo še kar nekaj W energije. 90 W po kanalu ni dovolj, da bi nahranili tega požrešneša.
Osebno mi je bilo najbolj zanimivo, kako so K1 zaigrali, ko se je na njih priključila elektrarna (ojačevalec by Ro-Bi). Zvok si slišal in čutil

; tukaj sem spoznal, zakaj si marsikdo želi OB koncept zvoka. Kakor je bilo že napisano, bi bilo zanimivo v sistemu imeti še CD-player by Davor, uporabljali pa smo Sony od CK.
Prav tako je bilo veselje poslušati CD player by Davor, kjer se vidi, da je bilo vloženo veliko znanja in uporabljenih precej izkušenj, rezultat pa je seštevek tega. Odprtost zvoka napram drugim CD-playerjem te zelo prijetno šokira

.
Od Audioexperta pa sem dobil na testiranje trak bakrene kable za zvočnike, vendar jih še nisem uspel priključiti, niti postaviti sistema doma na svoje mesto.
Upam, da Audiodiy srečanja ne bodo zamrla in se bodo razširila še s kakšnim "mini boljšakom", kakor je že bilo omenjeno.