les "na žago" se je kišta trikrat spremenila, ko je bil les že doma, pa se je spremenila še enkrat. Še dobro da imam vsaj vbodno žago

Torej, skupaj sem zbil prototip, ki bi naj bil cardioid sub. Želim predvsem videti, kaj in koliko da ta princip od sebe in ga glede na rezultate
kasneje nadgraditi v trosistemski cardioid. Zaenkrat bom uporabil enote, ki jih imam pri roki, če pa bom zadovoljen, sledi nakup ustreznejših enot.
Zaenkrat sem nanj obesil kretnico "putrov II. red" ki bi naj po matematiki rezal bajsa na okoli 210 Hz. To se seveda ni zgodilo in kišta seka precej višje.
Z meritvami se danes nisem ubadal, ker se je "inšpektor" (na sliki spodaj) med samim šfaufanjem in lotanjem toliko narajcal, da je skočil na vsak premikajoči
(in nepremikajoči) kabl. Parkrat sem skozi spustil signal ton-generatorja in tako na uho bi rekel, da je bajs v dnevni sobi "poln" na okoli 50 Hz.
Tudi s količino polnjenja se nisem preveč ubadal, notri sem enostavno natlačil toliko, kolikor sem imel pri roki. Kar pa je bilo premalo. A se še kje dobi kofil
v roli?? Oba Bau-a sta gola in bosa.....

Nič, gremo dalje..............

Inšpekcija...................dobri za pojest