Sem gledal, kaj so oni izmerili ampak se to ne da čisto "zdravo za gotovo" primerjat, čeprav bom spet rekel, da je takole
na uč od prilike podobno.
Vmes sem naredil drugo kretnico, vse skupaj sem malo "dvignil", sedaj je bajs rezan na 3kHz s II. redom, hoch pa na 6kHz s tretjim redom.
In kaj se je zgodilo?? Včeraj je moja lepša polovica dejala, da se ji ob poslušanju zdi kot da bi bila na koncertu, ampak po 15 minutah raje
ugasne vse skupaj in si šalta radio v kuhinji

Nekako podobno sem slišal tudi sam, le da sem jaz vztrajal do glavobola
Z novo kretnico pa je danes takole: koncert je v določeni meri še vedno tu, zvok je manj "vsiljiv" in vse skupaj se je nekako umirilo.
Če so komu sledeči komadi znani, potem ne bo težav z opisom:
Diana Krall/Temptation - še vedno zelo luftig, vsi detalji so tu, vokal je dobil rahel žamet
Rebecca Pidgeon/Fhear a Bhata - babnica se je umirila, glas je žameten tudi ko ga potegne navzgor. stopila je korak dva nazaj, violina
ki šiba zadaj pa je mislim da malček bolj izrazita (prej jo je komaj da kaj bilo)
Kreslin/Theessink - Sitting on the top of the world - prej sta bila slišati kot rahlo nagajiva pobiča, sedaj pa kot dva stara fak*rja
OK, toliko o "uveli muziki, ki je itak že prej nekako cingljala
Metallica - album ....And justice for all - najbolj "suh" album, kar jih premorem. Pa se ga sedaj nekako da poslušat, žaganje skorajda ni več nadležno,
bas je trdo "gumijast", vokali na mestu.
Michael Jackson - Superfly sister - bas drma da je veselje, zgoraj cinglja in cmoklja (vmes itak ni kaj veliko), Jackov vokal lepo vkomponiran. Komad diši po pribijanju "do bola"
ZZ Top - The best off vol 1 - malce uvela ritem kitara, drugače pa ..... pribijaj in uživaj
Mogoče bo kdo mislil, da sem čisto usekan ampak razlike je toliko, da me kar boli